Passa på att vandra

Nu under Corona har det inte funnits alltför mycket aktiviteter som går att göra på ett Corona-säkert sätt. Men att vandra i naturen är fortfarande ett utmärkt sätt att dels få motion och dels undvika att bli smittad av andra. Visserligen kan du möta många andra i naturen, men så länge alla håller ett respektfullt avstånd är risken att smittas betydligt mindre än i ett köpcentrum eller någon annanstans där många människor uppehåller sig.

Om du inte vet vart du ska vandra kan du med fördel ta en titt på Vandringsguiden.se, som har mängder med tips på olika vandringsleder runt om i Sverige. Har du tröttnat på de gamla vanliga lederna du alltid vandrar på kan du säkert hitta något nytt där.

Där finns även en hel del praktiska tips kring vandring, som hur du planerar och genomför en säker vandring, eller tips på regnkläder. Så vad väntar du på, hitta en ny led och ge dig ut på äventyr…

7 thoughts on “Passa på att vandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *